Online weddingplanner

Jullie willen graag je bruiloft zelf plannen maar vinden het wel fijn om goed te starten en om af en toe te sparren over zaken waar jullie tegenaan lopen. Kies dan voor onze online weddingplanner service.

Hoe werkt het?

Jullie krijgen toegang tot jullie eigen beveiligde omgeving in onze unieke online wedding planning tool. In deze online planningstool staat een zeer gedetailleerd plan van aanpak inclusief bruiloft checklist voor jullie klaar, waarmee jullie overzichtelijk de hele bruiloft kunnen plannen en alle voorbereidingen kunnen bijhouden en afvinken. Alles staat hier op 1 plek, denk aan offertes en overeenkomsten van leveranciers, het budget overzicht en betalingsmomenten, de gastenlijst. Ook kunnen jullie makkelijk overzichten maken van bv. de tafelindeling en ceremonie opstelling maar ook de RSVP’s bijhouden en het draaiboek creëren.

Samen overzicht houden

Het grootste voordeel is dat jullie via de wedding planning tool op een overzichtelijke manier met elkaar werken aan alles wat met de bruiloft te maken heeft. Zo houden jullie samen het overzicht over de organisatie. En komen jullie ergens niet uit?  Dan kunnen jullie uiteraard advies vragen aan mij. Dit kan via de berichten functie in de online tool maar ook via persoonlijke contactmomenten, telefonisch of via een online call.

De luxe van een weddingplanner

Jullie plannen je bruiloft dus helemaal zelf maar hebben wel de luxe van de kennis van een ervaren weddingplanner bij de hand. Gebruik van de wedding planning tool gaat tegen een vast tarief per maand.  Jullie bepalen zelf of en waarvoor jullie mijn expertise inzetten en houden zo grip op de kosten.

 

Online Weddingplanner

 • png

  Jullie krijgen toegang tot de beveiligde online wedding planning omgeving waarmee jullie je bruiloft tot in detail kunnen organiseren.

 • png

  Jullie kunnen via de online omgeving indien gewenst ook aan mij vragen stellen rondom de organisatie van de bruiloft, ik kan met jullie aanpak meekijken en advies geven.

 • png

  Indien jullie dit wensen, kan ik jullie ook adviseren tijdens online calls, zodat we dieper op zaken kunnen ingaan (via Skype of Google Meet).

 • png

  We kijken bijvoorbeeld samen naar leveranciers die jullie op het oog hebben, lopen de offertes na, sparren over leuke ideetjes om jullie trouwdag nog unieker te maken en kijken samen naar jullie draaiboek.

 • png

  De adviesuren gaan op basis van nacalculatie. Zo bepalen jullie zelf of en waarvoor jullie mijn expertise inzetten en houden jullie grip op de kosten.

 • png

  Toegang tot de online omgeving is tot twee weken na de bruiloft. 

Online Weddingplanner: € 75,- per maand

Hiervoor krijgen jullie:  24/7 toegang tot de beveiligde online wedding planning tool die vanaf tablet, telefoon of pc toegankelijk is.

Inclusief 1 Google Meet per maand van 30 minuten voor persoonlijk advies. 

Extra adviesuren: € 75,- per uur. Aan het einde van iedere maand ontvangen jullie een gespecificeerd kostenoverzicht.

 

 

 

Ja, dit willen wij!

Alle mogelijkheden

Ceremoniemeester

Ceremoniemeesterschap

 

Jullie organiseren jullie bruiloft zelf.  Blossom neemt op de trouwdag alle coördinatie uit handen, zorgt voor een professioneel draaiboek en dat alles perfect verloopt op de dag zelf. Iedereen kan optimaal genieten, ook je beste vriendin of je zus.

Meer info
Wedding Planning

Wedding Planning

Jullie hebben het druk met werk, gezin, sociaal leven en structureel te weinig tijd. Blossom ondersteunt jullie van A tot Z bij het plannen en organiseren van jullie bruiloft in Nederland. Ook ontwerpen we een styling concept  zodat alles perfect op elkaar afgestemd is. Op de dag zelf fungeren we als ceremoniemeester.

Meer info
Online Weddingplanner

Online Weddingplanner

Jullie willen graag je bruiloft zelf plannen maar vinden het wel fijn om gebruik te maken van de tools en kennis van een professionele weddingplanner en om af en toe te sparren over zaken waar jullie tegenaan lopen. Kies dan voor onze online wedding planner service.

Meer info
foto's: carola doornbos
Blossom Weddings & Events
5.0
Based on 14 reviews
powered by Google