Het Blossom Team

Meet the Blossom Team: Valerie Vliet & Lauren Schuitemaker,  aka. wedding addicts.  Valerie is eigenaar van Blossom Weddings, moeder van 2 prachtige jongens, zelf in 2022 getrouwd  en gèk op het ontwerpen, plannen, stylen en uitvoeren van bruiloften. Valerie heeft een achtergrond in het marketing-communicatie vak binnen het internationale bedrijfsleven en richtte in 2017 Blossom Weddings op. Inmiddels is Blossom Weddings een bekend wedding bureau binnen de Nederlandse trouwbranche en planden we – ondanks corona- ruim 20 bruiloften in Nederland.

Lauren is wedding consultant bij Blossom vanaf de allereerste bruiloft. Afgestudeerd aan de HBO Dance Lucia Marthas Institute for Performing Arts, heeft een dijk van een zangstem en  houdt van alles wat ‘prinsessig’ is.  Zelf zal ze ooit trouwen in een jurk met veel tule!  Iedere bruiloft wordt op gepassioneerde energieke  wijze overzichtelijk en tot in de puntjes uitgewerkt door Lauren en iedereen is gek op haar prachtige lach!

 Wat je gelijk zult merken als je ons spreekt  is dat we dit werk niet alleen doen voor de romantische verhalen. Alhoewel we oprecht van alle love stories genieten en we niets romantischer vinden dan trouwen en de liefde vieren. Als je Blossom Weddings benadert voor je bruiloft, houd je net als wij van moderne  elegantie, prachtig bloemwerk, romantische, persoonlijke ceremonies en heerlijk dineren. We genieten iedere keer weer van het creëren van memorabele  gebeurtenissen en het neerzetten van een ultieme wedding ervaring. Zowel in de aanloop als op de dag van de bruiloft zelf.  

 Samen met creatieve, bevlogen leveranciers uit de trouwbranche gaan we tot het uiterste om een fantastische huwelijksdag te ontwerpen die bij jullie past.

Liefs en tot snel,

Valerie en Lauren

foto: nicole kolkman

 

Blossom Weddings & Events
5.0
Gebaseerd op 14 recensies
powered by Google
js_loader