Over Valerie

Ik ben Valerie Vliet,  gediplomeerd wedding planner in Utrecht, eigenaar van Blossom Weddings, trotse moeder van 2 prachtige jongens, verliefd op de allerleukste man  die er is en gèk op het ontwerpen, plannen, stylen en uitvoeren van bruiloften. Dat ik het vertrouwen krijg van bruidsparen om een dag waarin hun liefde centraal staat perfect te krijgen, vind ik zó bijzonder, daar raak ik nooit op uitgekeken. 

Toen ik in 2002 mijn eigen weekend bruiloft organiseerde voor een mix van Franse en Nederlandse gasten en meerdere keren ceremoniemeester was bij huwelijken van vrienden, had ik al de droom om als professional bruiloften (in Frankrijk) te organiseren. Die droom verdween in de jaren die volgden even naar de achtergrond maar wanneer me werd gevraagd naar mijn droombaan was het antwoord toch steevast ‘bruiloften organiseren’.

En terwijl ik volop druk was met een succesvolle carrière in het marketing-communicatie vak binnen het internationale bedrijfsleven, besloot ik het organiseren van bruiloften er ook bij te gaan doen. Er kwam een mooie kans om aan de slag te gaan als wedding professional op een trouwlocatie.  In die tijd sprak ik dagelijks met bruidsparen en kreeg ik nog meer mee van wat er allemaal op een trouwlocatie komt kijken tijdens een trouwdag.  

Voor een eerste kennismaking kun je hieronder alvast mijn video bekijken. Wat je gelijk zult merken als je me ontmoet is dat ik dit werk niet alleen doe voor de romantische verhalen. Alhoewel ik wel oprecht van alle love stories geniet en ik niets romantischer vind dan trouwen en de liefde vieren. Maar het plannen en organiseren van events is wat ik het beste kan en het liefste doe. : Ik houd oprecht van de liefde vieren! 

Celebrating love. Doing what I love.

Heeft jullie bruiloft een internationaal tintje? J’adore! Ik spreek naast Engels ook vloeiend Frans en ben bekend met verschillende culturen en tradities. 

Ik deel de liefde van mijn koppels voor elegantie, prachtig bloemwerk, heerlijk eten en wijn en geniet van het creëren van memorabele  gebeurtenissen en ervaringen. Samen met creatieve, bevlogen leveranciers uit de trouwbranche ga ik tot het uiterste om een fantastische huwelijksdag te ontwerpen die bij jullie past.  

Ik deel mijn passie voor alles wat met trouwen te maken heeft ook graag met jullie!

Krijg in de video  hieronder alvast een voorproefje.

Liefs en tot snel,

foto: alva fotografie

 

Blossom Weddings & Events
5.0
Based on 13 reviews
powered by Google