Over Valerie

Ik ben Valerie Vliet,  gediplomeerd wedding planner in Utrecht, eigenaar van Blossom Weddings, trotse moeder van 2 prachtige jongens, verliefd op mijn lieve man en gèk op het ontwerpen, plannen, stylen en uitvoeren van bruiloften. Dat ik het vertrouwen krijg van bruidsparen om een dag waarin hun liefde centraal staat perfect te krijgen, vind ik zó bijzonder, daar raak ik nooit op uitgekeken. 

 Ik heb een achtergrond in het marketing-communicatie vak binnen het internationale bedrijfsleven en besloot in 2017 het organiseren van bruiloften er ook bij te gaan doen. Er kwam een mooie kans om aan de slag te gaan als wedding professional op een trouwlocatie.  In die tijd sprak ik dagelijks met bruidsparen en kreeg ik nog meer mee van wat er allemaal op een trouwlocatie komt kijken tijdens een trouwdag.  

Celebrating love. Doing what I love.

Voor een eerste kennismaking kun je hieronder alvast mijn video bekijken. Wat je gelijk zult merken als je me ontmoet is dat ik dit werk niet alleen doe voor de romantische verhalen. Alhoewel ik wel oprecht van alle love stories geniet en ik niets romantischer vind dan trouwen en de liefde vieren. Maar het plannen en organiseren van events is wat ik het beste kan en het liefste doe. : Ik houd oprecht van de liefde vieren!   Bovendien deel ik de liefde van mijn koppels voor elegantie, prachtig bloemwerk, heerlijk dineren… Ik geniet oprecht van het creëren van memorabele  gebeurtenissen en ervaringen.

Heeft jullie bruiloft een internationaal tintje? J’adore!  Leuk weetje: ik spreek naast Engels ook vloeiend Frans en ben bekend met verschillende culturen en tradities. 

 Samen met creatieve, bevlogen leveranciers uit de trouwbranche ga ik tot het uiterste om een fantastische huwelijksdag te ontwerpen die bij jullie past.

Liefs en tot snel,

foto: alva fotografie

 

Blossom Weddings & Events
5.0
Gebaseerd op 14 recensies
powered by Google
js_loader