foto: Liselore Stap

Meet Blossom Weddings

Meet Maria, a.k.a. wedding fan.  Maria is eigenaar van Blossom Weddings, moeder van 2 prachtige dochters, zelf al eeuwig verloofd  en gék op het ontwerpen, plannen, stylen en uitvoeren van bruiloften. Maria heeft een achtergrond in de filantropie waar zij als programma manager ruime ervaring opdeed met het ontwerpen en begeleiden van complexe projecten. De stap naar het managen van complexe projecten in de wedding scene was dan ook snel gemaakt: welcome dream job! Maria heeft enorm veel passie en energie voor het samenwerken met de leukste bruidsparen en haar enthousiasme hierbij is aanstekelijk. Dit zul je direct opmerken wanneer je haar spreekt: de klik die ontstaat tijdens een eerste kennismaking staat garant voor een ontspannen samenwerking in de aanloop naar jullie huwelijksdag.

 

Blossom Weddings is opgericht in 2017 en inmiddels een bekend wedding bureau binnen de Nederlandse trouwbranche. We love, love, love het vieren van de liefde en alles wat daarbij komt kijken. Want dat is wat je terug vind bij Blossom Weddings: liefde voor heerlijke diners, prachtig bloemwerk en ceremonies waar de emotie van afspat. En alles wordt ontworpen met net dat vleugje extra elegantie waar Blossom Weddings bekend om staat! We genieten iedere keer weer van het creëren van de mooiste herinneringen en het neerzetten van de ultieme wedding ervaring. Zowel in de aanloop, als op de dag van de bruiloft zelf!  

 

 Samen met creatieve, bevlogen leveranciers uit de trouwbranche gaan we tot het uiterste om een fantastische huwelijksdag te ontwerpen die bij jullie past.

 

Liefs en tot snel,

 

foto: jewie.nl

 

foto: jewie.nl

Blossom Weddings & Events
5.0
Gebaseerd op 14 recensies
powered by Google
js_loader