Werkwijze

Stap 1

Vrijblijvende kennismaking

Samen toewerken naar het realiseren van jullie droombruiloft betekent dat we een klik moeten hebben met elkaar. Daarom starten we altijd met een vrijblijvend online gesprek via Zoom om elkaar te leren kennen en jullie wensen en ideeën door te spreken.

Stap 2

Persoonlijk voorstel

Hebben we een leuke klik en zien jullie na deze kennismaking ook de voordelen van het inschakelen van de diensten van Blossom Weddings, dan ontvangen jullie een persoonlijk voorstel.

Stap 3

Samen plannen

Zodra we een overeenkomst hebben, ga ik voor jullie aan de slag. Alle fases in de planning van jullie bruiloft worden verwerkt in een professionele online planningstool. Jullie unieke persoonlijke wedding omgeving met het ultieme bruiloft stappenplan. Hier houden we het budget, de actiepunten, afspraken, planning en status altijd up-to-date. Wekelijks lopen we de planning na en vinken we af.  We sparren over en weer, ik adviseer jullie ten aanzien van de leveranciers die bij jullie passen en hoe jullie het budget het beste benutten. Naast onze fysieke afspraken werken we op deze manier samen in alle rust toe naar jullie trouwdag.

MEER INFO
Blossom Weddings & Events
5.0
Gebaseerd op 14 recensies
powered by Google
js_loader