Ceremoniemeester inhuren

Jullie organiseren jullie bruiloft zelf en twee maanden voor jullie huwelijksdag hebben we een uitgebreide ontmoeting. Blossom neemt op de trouwdag alle coördinatie uit handen en zorgt ervoor dat alles perfect verloopt. Iedereen kan optimaal genieten van jullie trouwdag, ook je beste vriendin of je zus.

Ceremoniemeester

 • png

  Na een kennismaking delen jullie 8 weken voor de bruiloft alle info van de gehele huwelijksdag tijdens een online meeting of persoonlijke afspraak.

 • png

  Opstellen ceremoniemeesterbrief voor jullie gasten ( denk bv. aan speeches), daarnaast ben ik aanspreekpunt voor jullie gasten in de laatste weken voor de bruiloft.

 • png

  Detailbespreking op de trouwlocatie samen met jullie.

 • png

  Opstellen van een zeer gedetailleerd en professioneel draaiboek.

 • png

  Details doornemen met alle leveranciers in de week voor de bruiloft.

 • png

  Adviesuren, in te zetten via Google Meet, telefonisch of via persoonlijke afspraken.

 • png

  Uitvoering van het ceremoniemeesterschap op de trouwdag samen met 1 assistente.

 • png

  Afhandelen laatste zaken na de bruiloft.

Iedere bruiloft is maatwerk. Om jullie een idee te geven van wat jullie investering zal zijn, is een vrijblijvend kennismakingsgesprek nodig zodat ik op basis van jullie wensen een persoonlijke indicatie kan maken. 

Ja, dit willen wij!

Bekijk alle mogelijkheden

Online Weddingplanner

Online Weddingplanner

Jullie willen graag je bruiloft zelf plannen maar vinden het wel fijn om gebruik te maken van de tools en kennis van een professionele weddingplanner en om af en toe te sparren over zaken waar jullie tegenaan lopen. Kies dan voor onze online wedding planner service.

Meer info
Wedding Planning

Wedding Planning

Jullie hebben het druk met werk, gezin, sociaal leven en structureel te weinig tijd. Blossom ondersteunt jullie van A tot Z bij het plannen en organiseren van jullie bruiloft in Nederland. Ook ontwerpen we een styling concept  zodat alles perfect op elkaar afgestemd is. Op de dag zelf fungeren we als ceremoniemeester.

Meer info
Ceremoniemeester

Ceremoniemeesterschap

Jullie organiseren jullie bruiloft zelf.  Blossom neemt op de trouwdag alle coördinatie uit handen en zorgt ervoor dat alles perfect verloopt. Iedereen kan optimaal genieten van jullie trouwdag, ook je beste vriendin of je zus.

Meer info
foto's: Liselore Stap
Blossom Weddings & Events
5.0
Gebaseerd op 14 recensies
powered by Google